TISZAUJVAROS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Tiszaújváros, 2021.05.05
Tiszaújváros, 2021.05.05
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Tiszaújváros, 2021.03.03
Tiszaújváros, 2021.03.03
Tiszaújváros, 2021.02.24
Tiszaújváros, 2021.02.24
Tiszaújváros, 2021.02.17
Tiszaújváros, 2021.02.17
«
...23456...
»
Tizenkilenc éremmel kezdtek Szuperinfó Hírek - Balatonbogláron megkezdődött az idei hazai duatlon-triatlon szezon.
Női labdarúgás, kosárlabda, kézilabda Szuperinfó Hírek - Nem csak a vízilabdában, a röplabdában és a jégkorongban kiemelkedőek a borsodi sportolóink, hanem egyéb sportágakban is.
Súlyemelés: iskolás országos bajnokság Szuperinfó Hírek - Budapesten rendezték a súlyemelő iskolás ob-t.
Környezetbarátok figyelem, újrahasználati központ nyílik Szerencsen Szuperinfó Hírek - Miskolc után a zempléni régióban élők is hamarosan igénybe vehetik a környezettudatos hulladékkezelési alternatívát: Újrahasználati Központ nyílik Szerencsen is.


Fizetett hirdetések

11 baleset és szabálysértés történt az elmúlt 24 órában történt Szuperinfó Hírek - Tulajdon elleni szabálysértőkkel és körözött személlyel szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Úton a MÁV–Volán-tarifaközösség felé Szuperinfó Hírek - A két legnagyobb közösségi közlekedési vállalat összehangolja a járatait.
Egymásba futott öt gépkocsi Tiszaújvárosban Szuperinfó Hírek - Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Műanyaghulladék ég egy tiszaújvárosi üzemcsarnokban Szuperinfó Hírek - Tűz keletkezett egy földszintes üzemcsarnokban, Tiszaújvárosban, a Perényi Péter utcában.
Polgár és Tiszaújváros térségében vezeti be az első közös jegyét a MÁV-START és a Volánbusz Szuperinfó Hírek - A MÁV-Volán-csoport közös stratégiai irányításának lehetőségeit kihasználva április 21-től vezet be közös jegyet, amely fontos lépés a tarifaközösség felé.
A dobogós helyekre pályáznak Szuperinfó Hírek - Hetek óta nagyszerűen szerepel a Sajószögedi KTK labdarúgócsapata.
Ajándékba kapták a mosókészüléket Szuperinfó Hírek - Könnyebb lesz tisztán tartani a tiszaújvárosi mentők járműveit.
Melillában kezdték a szezont Szuperinfó Hírek - A tiszaújvárosi triatlonosok Európa-kupa-versenyen álltak rajthoz vasárnap este.


Fizetett hirdetések

Katalizátorokat loptak, amikor tetten érték őket Szuperinfó Hírek - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a két férfival szemben, akik több mint két tucat autóból lopták el…
Tóth Vivien bekerült az országos döntőbe Szuperinfó Hírek - Azért jelentkezett a megmérettetésre, hogy bizonyítson magának, ráadásul kimondottan szereti a kihívásokat.
Videó: Füvet termesztett otthon, lekapcsolták a rendőrök az igrici kiskertészt Szuperinfó Hírek - A kazincbarcikai kollégák jelzése kapcsán tartottak házkutatást a tiszaújvárosi rendőrök egy igrici ingatlanban, ahol kábítószert találtak.

Mérnökből lett pedagógus

Magas rangú állami kitüntetésben részesült Vass Mátyás, akit a tanítás iránti elhivatottság mellett a kosárlabda tartott az iskolában.