TISZAUJVAROS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Tiszaújváros, 2020.06.17
Tiszaújváros, 2020.06.17
Tiszaújváros, 2020.06.10
Tiszaújváros, 2020.06.10
Tiszaújváros, 2020.06.03
Tiszaújváros, 2020.06.03
Tizenhatan már nem vezethetnek Szuperinfó Hírek - Ittas járművezetés miatt tizenhat vezetői engedélyt vettek el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt hétvégén.
Halálos baleset történt Tiszaújváros és Polgár között Szuperinfó Hírek - Egy motoros előzésközben nekihajtott egy autónak a Tisza-hídon, Tiszaújváros és Polgár között. A motorkerékpár utasa a helyszínen az életét veszítette.
Végre sor kerülhetett egy megmérettetésre Szuperinfó Hírek - Két arannyal és egy bronzzal kezdtek a tisza­újvárosi versenyzők.
Tizenöt közúti baleset az elmúlt 24 órában Szuperinfó Hírek - Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Levágta a gép a karját, jogerős lett az ítélet Szuperinfó Hírek - Másodfokon is döntés született a tésztaüzemben történt baleset ügyében.
Mindig el kell fogadni, amikor a valóság jön szembe Szuperinfó Hírek - Az FC Tiszaújváros NB III.-as labdarúgócsapatánál hétfőn kezdődött az igazi munka.


Fizetett hirdetések

Lakástűz Tiszaújvárosban Szuperinfó Hírek - Tűz keletkezett egy négyemeletes társasház földszinti lakásában Tiszaújvárosban, a Tisza úton június 23-án.
Fontos szempontok: összetartás, motiváció Szuperinfó Hírek - Két felmérőn már túl vannak a fiatalok, és még kettő lesz rövid időn belül.
Díjazzák az idősbarát önkormányzatokat Szuperinfó Hírek - Már lehet pályázni az Idősbarát Önkormányzat díjra, szeptember 10-e a határidő.
Két autó karambolozott a 35-ösön Tiszaújvárosnál Szuperinfó Hírek - A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt.
Nyerésre állnak a zsaruk a miskolci drogbandák elleni küzdelemben Szuperinfó Hírek - Miskolcon öt hónapon keresztül folyamatosan azon dolgoztak a nyomozók, hogy a drog eltűnjön az utcákról. Mutatjuk, milyen eredménnyel.
Tragédia a motocross versenyen Szuperinfó Hírek - Életét vesztette egy motoros Nemesbikken.


Fizetett hirdetések

A vasút nem tud versenyezni a busszal Nyékládháza és Tiszaújváros között Szuperinfó Hírek - A Nyékládháza és Tiszaújváros közötti vasúti szárnyvonalon is állandó téma a személyszállítás.
Egymilliárdos nagyságrendű városi fűtőművi fejlesztés Szuperinfó Hírek - Új gázmotorral gazdagodott az Alteo Nyrt. tiszaújvárosi fűtőműve.
Meglepetés lett Mr. Bean, horgolva Szuperinfó Hírek - A tiszaújvárosi Juhász Genovéva szabadidejében a kötésnek, horgolásnak hódol.
Elkötött kocsival, ittasan autókázott Szuperinfó Hírek - A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt vádat emelt egy harminc éves…