TISZAUJVAROS.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Tiszaújváros, 2020.05.27
Tiszaújváros, 2020.05.27
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Tiszaújváros, 2020.05.06
Tiszaújváros, 2020.05.06
Tiszaújváros, 2020.04.29
Tiszaújváros, 2020.04.29
Tiszaújváros, 2020.04.22
Tiszaújváros, 2020.04.22
Munkagép égett Szuperinfó Hírek - Kigyulladt egy munkagép Tiszaújvárosban, a Rózsa úton május 30-án.
A rendőrök emlékeztek a kerékpártolvajra Szuperinfó Hírek - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai visszaadták a kétkerekűt jogos tulajdonosának.
Parkolókban mentek házhoz a rendőrök Szuperinfó Hírek - A bűnelkövetések és a védekezés módjaira figyelmeztették az idősebb korosztályt.
Ritkítást tervezhet a MÁV? Szuperinfó Hírek - Vonatpárok csökkentéséről szólnak a hírek, de a települési vezetők nem hallottak róla.
Maszkokkal segítik a rendelőintézetet Szuperinfó Hírek - Tízezer orvosi maszkot adományozott a JABIL Circuit Magyarország Kft. a tiszaújvárosi rendelőintézetnek.


Fizetett hirdetések

Előzmények nélkül csattantak a pofonok Szuperinfó Hírek - Garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.
A legtöbb szökőkút még nem fújja a vizet Szuperinfó Hírek - A legtöbb városban általában május környékén újraindítják a szökőkutak működését.
Új technológia a folyók vizsgálatában Szuperinfó Hírek - Innovatív műszerek felhasználásával és német kutatók közreműködésével folytatták a Debreceni Egyetem Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszékének kutatói a Sajó medermozgását feltáró…
Minden eddiginél nagyobb gépszörny érkezett Tiszaújvárosba – videóval! Szuperinfó Hírek - Vezetékeket, táblákat bontottak el, de még hidakat is meg kellett erősíteni.
Július 19-én biztosan nem lesz vk Tiszaújvárosban Szuperinfó Hírek - A Nemzetközi Triatlon-­szövetség augusztus végéig nem rendez világkupaversenyeket.
A „vírusszigor” lazítása jót tett lakáspiacnak is Szuperinfó Hírek - Újra van érdeklődés megyénkben is a lakásvásárlások iránt.
Újranyithatnak hétfőtől a játszóterek Szuperinfó Hírek - Miskolcon a nyitást megelőző fertőtlenítés várhatóan 12-14 napot vesz igénybe.
Elindult a részleges könyvtári szolgáltatás Szuperinfó Hírek - A Hamvas Béla Városi Könyvtár május 8-a óta a teljes nyitásáig részleges szolgáltatást indított, amely kizárólag könyvek kölcsönzésére terjed ki.


Fizetett hirdetések

Zöld sziget a gyerekeknek Szuperinfó Hírek - Ősszel nyithatja meg kapuit Sajószöged vadonatúj bölcsődéje.
Hiányt pótol majd a hotel Szuperinfó Hírek - Koronavírus ide, koronavírus oda, tovább épül a tiszaújvárosi szálloda.
Működik a kért óvodai ügyelet Szuperinfó Hírek - A Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvodában és a Napsugár Bölcsődében március 17-étől rendkívüli szünetet rendelt el a városvezetés, igazodva az országos…